+ 0 km 0
3MK стъклен протектор Samsung Galaxy S20 Ultra, S20 Plus, S10 гр. София - image 1

3MK стъклен протектор Samsung Galaxy S20 Ultra, S20 Plus, S10

35 лв.
Описание
За моделите:
* Samsung Galaxy S20 Ultra
* Samsung Galaxy S20+++
* Samsung Galaxy S10

3mk Hardglass Max стъклен протектор е проектиран така, че да се вписва перфектно на екрана и да го предпазва от драскотини и повреди, без да се засяга използването на пръстови отпечатъци.
Той защитава целия екран, дори покрива извитите му части. Неговото олеофобно покритие премахва пръстовите отпечатъци и улеснява почистването на екрана.
Високата издръжливост, завършеност и отличните защитни свойства се дължат на втвърдяване в продължение на много часове при температури до 420 ° C, постигайки най-високата твърдост от 9H. Дебелина (0,3 мм), не влияе на разделителната способност, докосването и функционалността на вашия екран.
Лепилото Inviscid-Sil по краищата на стъклото гарантира бърз и лесен монтаж. Той предотвратява въздушните мехурчета и помага да ги изтласкате. Повърхността HardGlass Max, която припокрива самите краища, улеснява прецизното поставяне на стъклото върху екрана.
FingerPrint Sensor - Стъклото работи с четец на пръстови отпечатъци. За да поддържате четеца на пръстови отпечатъци да работи правилно след инсталирането на стъклото, трябва да добавите отново пръстовия си отпечатък.
Цени на доставката:
- офис Спиди - 4лв.
- офис Еконт - 5лв
- Ваш адрес - 6лв.

Моля при поръчка коректно да посочите желана позиция и данни за доставка (офис на куриерът или Ваш адрес, телефон за контакт) , за което Ви Благодарим.
  • Добавена в 18:24, 25 септември 2020
  • Преглеждания:381
  • Номер на обявата: 120175551
Докладвай за нередност
Съвети за безопасност!

Не изпращай пари предварително

Съвети за сигурност

Добави файл

Обяви на потребителя tmobibg